RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

ON AIKA OTTAA KANTAA. SAATAVANA NYT MYÖS LATAUSHYBRIDINÄ
HILJAINEN, MUTTEI HUOMAAMATON - JOPA 55KM SÄHKÖLLÄ

HILJAINEN, MUTTEI HUOMAAMATON - JOPA 55KM SÄHKÖLLÄ

Uusi ladattava hybridi Range Rover Evoque P300e tarjoaa ylivoimaisen yhdistelmän sähköistä liikkumista ja nelivetoista suorituskykyä. Voit ajaa jopa 55 kilometriä pelkällä sähköllä, ladata akun 80 % täyteen vain 30 minuuutissa (DC) ja nauttia Range Roverin jäljittelemättömästä tyylistä tien kunnosta riippumatta.

ULKOASUN MUOTOILU

Itsevarman ja erottuvan Range Rover Evoquen hienostuneet linjat antavat sille kiistattoman läsnäolon tunteen.

Käytä sisältöä napsauttamalla

SISÄTILOJEN SUUNNITTELU

Huolitellut pinnat ja valikoidut premium-materiaalien paletit auttavat luomaan oman, täydellisen ympäristösi.

SISUSTUKSEN KÄSITYÖTAITOA

SISUSTUKSEN KÄSITYÖTAITOA

Käytettävissäsi on runsas valikoima ajantasaisia materiaaleja Range Rover Evoquen sisätilojen entistä loistokkaampaa viimeistelyä varten. Mukavuuden ja tyylin parannukset vastaavat kaikkein tarkimpiakin tyylivaatimuksia.
JAETTU KÄSINOJA

JAETTU KÄSINOJA

Range Rover Evoquen sisätilojen vivahteet ovat yksinkertaisesti järkeviä, kuten säilytystilalla ja jaetulla käsinojalla varustettu keskikonsoli. Se täydentää oman tilasi mukavalla ja joustavalla tavalla.
ISTUIMET

ISTUIMET

Nauti Range Rover Evoquen sisätilojen äärimmäisestä mukavuudesta; sen lämmitettävät ja jäähdytettävät etuistuimet vastaavat sinun käsitystäsi mukavasta matkustuslämpötilasta.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

TEKNOLOGIAT

TEKNOLOGIAT

Range Rover Evoque on täysin varusteltu 21. vuosisadan urbaaneihin seikkailuihin. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten Pivi, Apple Carplay®1 ja Android AutoTM2 mahdollistavat parannetun liitettävyyden, ja intuitiivinen kosketusnäyttö tekee tekniikasta helppokäyttöistä. Lisäksi MeridianTM Surround Sound -äänentoistojärjestelmä tuo konserttisalin kokemuksen päivittäisiin ajoihisi.
KYVYKKYYS

KYVYKKYYS

Ajokokemuksessa yhdistyvät arjen suorituskyky ja itsevarma maastoajokokemus. Range Rover Evoque on varustettu älykkäällä Terrain Response 2- ja pidonhallintajärjestelmällä (ATPC), joiden avulla ajoneuvo on täysin hallinnassasi sään ja maaston olosuhteista riippumatta.
SUORITUSKYKY

SUORITUSKYKY

Range Rover Evoquella ajoneuvon hallinta on sinun käsissäsi. Valitse voimalaitevaihtoehtojen valikoimasta se, joka vastaa parhaiten sinun tarpeitasi: varmaa ajokokemusta tai parempaa polttoainetaloudellisuutta. Adaptive Dynamics-järjestelmä tarjoaa lisäksi tarkimman ajettavuuden ja korin hallinnan.

VALITSE OMA MALLI

Oma, täydellinen Range Rover Evoquesi odottaa löytäjäänsä.

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

Vastustamatonta coupé-siluettia ja LED-ajovaloja kantava Range Rover Evoque on lukemattomia palkintoja voittaneen ajoneuvon vastustamaton perillinen. Katseet kääntävä tyyli yhdistyy käytännöllisiin ominaisuuksiin, kuten lämmitettäviin sivupeileihin ja 10-tuumaisella kosketusnäytöllä varustettuun Pivi-tietoviihdejärjestelmään.
RANGE ROVER EVOQUE S

RANGE ROVER EVOQUE S

Range Rover Evoque S vie hienostuneen ja itsevarman maineensa vielä pidemmälle: lämmitettävät, sähköisesti taittuvat sivupeilit on varustettu kuljettajan puolella lähestymisvaloilla ja automaattisella himmennyksellä. Auton sisällä vivahteet, kuten älykäs Pivi Pro3 -järjestelmä ja Ebony-väriset grained-kuvioidut istuinpäälliset, tuovat ylellisyyttä matkustuskokemukseen.
RANGE ROVER EVOQUE SE

RANGE ROVER EVOQUE SE

Ajantasainen tyyli näkyy vahvana Range Rover Evoque SE -mallissa, sen 20-tuumaisissa alumiinivanteissa ja älykkäässä, 10 tuuman vapaasti käytettävässä kosketusnäytössä, jolla voi käyttää Pivi Pro3 -tietoviihdejärjestelmää. 11 kaiuttimella varustetulla MeridianTM Sound System -äänentoistojärjestelmällä voit kuunnella musiikkia sellaisena, kuin sen esittäjä on sen tarkoittanut kuunneltavaksi.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

Range Rover Evoque R‑ Dynamic asettaa uudet standardit rohkeammalla, urheilullisella muotoilulla, joka korostaa ajoneuvon ainutlaatuista olemusta. Katseen vangitsevat 17-tuumaiset Satin Dark Grey -vanteet, Burnished Copper -sivuritilät ja satiinikromatut vaihdevivut ovat esimerkkejä modernistisista vivahteista, joita kohtaat kaikkialla, mihin käännät katseesi.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

Range Rover Evoque R‑Dynamic S -mallin älykkäisiin parannuksiin sisältyvät mukautuva vakionopeussäädin ja lämmitettävät, sähkökäyttöiset ja sähköisesti taittuvat sivupeilit lähestymisvaloilla. Sisätilojen äärimmäisestä mukavuudesta ja tyylikkyydestä huolehtivat 12-liikkeiset, sähkökäyttöiset etuistuimet sekä Grained-nahkaiset, 40:20:40 taitettavat takaistuimet.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

Iloitse Range Rover Evoque R‑Dynamic SE:n arvokkaista vivahteista, kuten tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla varustetuista Premium LED -ajovaloista, kuljettajan muistitoiminnolla varustetuista istuimista ja 20 tuuman alumiinivanteista. Lisäksi voit nauttia Kuljettajan avustinjärjestelmäpaketin tuomasta lisävarmuudesta.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

Nauti ansaittua kunnioitusta tien päällä Range ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE -ajoneuvolla, jonka varusteluun kuuluvat Matrix LED -ajovalot ja 20 tuuman Diamond Turned -viimeistellyt vanteet. Rentoudu ja elä musiikkisi tahdissa MeridianTM Sound System -äänentoistojärjestelmällä ja anna Kuljettajan avustinjärjestelmäpaketin älykkäiden ominaisuuksien häivyttää stressisi matkan aikana.
RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

Range Rover Evoque Bronze Collection on kannanotto tyylikkyyden puolesta. Mallia on saatavana Carpathian Grey-, Santorini Black- tai Seoul Pearl Silver -väreillä, ainutlaatuisella Corinthian Bronze -värisellä kontrastikatolla ja 20 tuuman Satin Dark Grey -vanteilla sekä valaistuilla, Range Rover -merkinnällä koristetuilla astinlaudoilla.
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

R-Dynamic HSE -malliin pohjautuva Range Rover Evoque Autobiography on varustettu Burnished Copper -värisillä merkinnöillä, 21 tuuman vanteilla sekä mustilla puskureilla, kynnyksillä ja kylkilistoilla. Ylellisyyden silaus ulottuu myös auton sisätiloihin, joista löytyvät tikatut ja perforoidut Windsor-nahkaiset istuimet sekä laajennettu kokonahka-sisustuspäivitys.

SAATAVANA LATAUSHYBRIDITEKNOLOGIALLA

Range Rover Evoque -lataushybridissä yhdistyvät 3-sylinterinen, 1,5-litrainen bensiinimoottori ja sähkömoottori, joiden yhteenlaskettu antoteho on 309 hv. Voit ajaa joko rinnakkaishybridi- tai täyssähkötilaa (EV) käyttäen.

††Näytä WLTP-tiedot

Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttäen.

1Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/.
3Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
4Valinnainen liukuva panoraamakatto vähentää etu- ja takamatkustajan pääntilaa.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla ja täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.

Apple CarPlay on Apple Inc.:in tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.