RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER SPORT


ITSEVARMAT EROTTUVAT AINA

MALLIT JA ERIKOISMALLIT

HSE SILVER

HSE SILVER

HSE-malliin pohjautuva Range Rover Sport HSE Silver on koristeltu ulkoa Shadow Atlas -ominaisuuksilla sporttisen tunnelman tehostamiseksi. Lisäksi sisustuksen värivalikoima ja premium-ohjauspyörävaihtoehdot korostavat ajoneuvosi persoonallisuutta.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

MUOTOILU

MUOTOILU

Range Rover Sport tekee vaikutuksen sen sporttisen muotoilun ja voimakkaan ulkonäön ansiosta. Auto on moderni, aiempaa dynaamisempi ja selkeälinjaisempi. Auton uudistuneesta ilmeestä kertovat uusi etusäleikkö, konepellin ilmanottoaukot ja urheilullinen vannevalikoima.
SUORITUSKYKY

SUORITUSKYKY

Mallivalikoiman moottorit tuottavat erinomaisen ajotehokkuuden. 5-litrainen ahdettu V8-bensiinimoottori tarjoaa entistä paremman tehon (525 hv). Edistynyt Ingenium-bensiinimoottori yhdessä sähkömoottorin kanssa tuottaa puolestaan Range Rover Sport PHEV -mallin erinomaisen suorituskyvyn.
TEKNOLOGIA

TEKNOLOGIA

Touch Pro Duo -infotainment järjestelmään kuuluu kaksi 10-tuumaista teräväpiirtokosketusnäyttöä. Touch Pro Duo:a voi käyttää yhdessä värillisen tuulilasinäytön ja Interactive Driver Display -näytön kanssa. Näin voit samanaikaisesti sekä katsella että käyttää useampia ominaisuuksia kerrallaan.

VALITSE OMA RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER SPORT HSE DYNAMIC-PAKETILLA

RANGE ROVER SPORT HSE DYNAMIC-PAKETILLA



RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY DYNAMIC-PAKETILLA

RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY DYNAMIC-PAKETILLA



RANGE ROVER SPORT HSE SILVER

RANGE ROVER SPORT HSE SILVER



RANGE ROVER SPORT HSE DYNAMIC BLACK

RANGE ROVER SPORT HSE DYNAMIC BLACK



RANGE ROVER SPORT SVR CARBON EDITION

RANGE ROVER SPORT SVR CARBON EDITION



*2 500 kg:n rajoitus P400e-malleissa. 3 000 kg:n rajoitus SVR- ja Si4-malleissa.

Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmän mukaisesti valmistajan ilmoittamista WLTP-testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöt ja polttoainetaloudellisuuslukemat voivat vaihdella rengasvalinnoista ja valinnaisista lisävarusteista johtuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.

Näytä WLTP-tiedot.

WLTP on uusi EU:n virallinen testi henkilöautojen vakioidun polttoaineenkulutuksen ja CO2-lukujen laskemiseen. Sillä mitataan ajoneuvon polttoaineen- ja energiankulutus, toimintamatka ja päästöt. Sen tarkoituksena on tarjota paremmin todellisia ajotapoja vastaavia lukuja. Sen mukaisesti ajoneuvot testataan lisävarusteiden kanssa vaativampia testimenettelyjä ja ajoprofiileja käyttäen.

Kun InControl tuodaan markkinoille, kuvatut erityisominaisuudet voivat kuulua valinnaisiin lisävarusteisiin tai ne voivat riippua markkina-alueesta tai voimalaitteesta. Tarkista saatavuus ja maassasi sovellettavat täydet käyttöehdot paikalliselta maasi Land Rover -verkkosivustolta tai paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Verkkoyhteyttä ei voida taata kaikkialla. Verkkosivuilla esitetyt InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista. Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) ja markkina-alueen mukaan tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.